Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
typy hodnoceniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení úrovně znalostí u pacientů s diabetem mellitem 2. typu - nutriční doporučení
(Barbora Miláčková)2021, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//r9137e// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Hodnocení úrovně znalostí u pacientů s diabetem mellitem 2. typu
(Veronika Nováková)2021, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9qte39// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma