Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tyramin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů
 (Barbora Němcová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//16fx5l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
 (Michal Rybenský)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Farmakokinetika hydrogelu na bázi hyaluronanu s obsahem \nl{}triclosanu po intraperitoneálním podání malým laboratorním\nl{} zvířatům
 (Anna Veverková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fzohzs// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Výskyt biogenních aminů v ciderech
 (Šimon Borek)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g0oit4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus rhamnosus
 (Lucie Vítková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vh1k6g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
 (Anna MENŠÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma