Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tyraminKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
(Kristýna Bubelová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů
(Barbora Němcová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//16fx5l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
(Michal Rybenský)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Farmakokinetika hydrogelu na bázi hyaluronanu s obsahem \nl{}triclosanu po intraperitoneálním podání malým laboratorním\nl{} zvířatům
(Anna Veverková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fzohzs// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů v ciderech
(Šimon Borek)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g0oit4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus rhamnosus
(Lucie Vítková)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vh1k6g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
(Anna MENŠÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma