Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

udrznost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
 (Ingrid Ondrušíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y6kj4n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
 (Pavel Sedláček)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//24gskt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv proměnlivé teploty na aktivitu vody a potravin
 (Stanislava Lopatová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//9oia10// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Bariérové vlastnosti obalů používaných pro balení potravin.
 (Stanislav DĚDEK)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b7ghq4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
 (Veronika Tioková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Balení potravin v modifikované atmosféře.
 (Alena Bednářová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)