Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
udrznost potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
(Ingrid Ondrušíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y6kj4n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
(Gabriela VOLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
(Pavel Sedláček)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//24gskt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv proměnlivé teploty na aktivitu vody a potravin
(Stanislava Lopatová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9oia10// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Bariérové vlastnosti obalů používaných pro balení potravin.
(Stanislav DĚDEK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b7ghq4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
(Veronika Tioková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Balení potravin v modifikované atmosféře.
(Alena Bednářová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
(Jan BEDRNÍČEK)2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma