Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ukrainian cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historicko-etymologická analýza české a ukrajinské kuchyně
(Michal Hagara)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ikctc/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
(Alena Zutisová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/anydg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vztah současných Ukrajinců k tradiční ukrajinské kultuře na základě stravovacích zvyklostí
(Mariia Belousova)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jgj9x/ | Etnologie / | Práce na příbuzné téma
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
(Nataliia Kolomiiets)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/v01s9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci
(Kateryna Kosolapova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lchjp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma