Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

upravy mleka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
 (Jan Korous)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//34pwmc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
 (Petr Žíla)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//seh8nb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Spotřebitel a nabídka mléka a mléčných výrobků Královéhradeckého kraje
 (Dana Vízková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xcm58o// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů
 (Marta KOUTSKÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sg3pg3// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zkrmování řasy Chlorella vulgaris na kvalitu kozího mléka
 (Lenka Vrbková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ybwfm7// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické hodnocení mléka při jeho skladování za různých podmínek
 (Petra Boudková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//b1vx5u// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
 (Jakub Mazur)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Tepelné ošetření mléka a jeho význam
 (Kateřina VOČADLOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s64urs// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů bakteriemi v mléce o různé tučnosti
 (Kristýna Staňková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ffptdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xlheks// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)