Theses on the same topic (having an identical keyword):
upravy pokrmuKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
(Nadine Lulic)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rtbgk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
(Lucie Rejchrtová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Dekorativní úpravy pokrmů jako součást praktického výcviku žáků kuchařských oborů
(Drahomíra STOKLASOVÁ)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//1f4pku// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Theses on a related topic
TRADIČNÍ POKRMY Z HUB A JEJICH SOUČASNÉ ROZŠÍŘENÍ
(Nadine Lulic)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ao6f0e// | Gastronomie, hotelnictví a turismus ,Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic
Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
(Monika HUDEČKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1rlbb8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
(Jana PROCHÁZKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9elz45// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
(Vendula SOBOTKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//bho356// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic
Nové pokrmy pro laktoovovegetariány
(Jana VAŇKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0x1cm7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic