Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

upravy pokrmu

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
 (Nadine Lulic)

2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/rtbgk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic

Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
 (Lucie Rejchrtová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Dekorativní úpravy pokrmů jako součást praktického výcviku žáků kuchařských oborů
 (Drahomíra STOKLASOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//1f4pku// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Theses on a related topic

TRADIČNÍ POKRMY Z HUB A JEJICH SOUČASNÉ ROZŠÍŘENÍ
 (Nadine Lulic)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//ao6f0e// | Gastronomie, hotelnictví a turismus ,Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic

Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
 (Monika HUDEČKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rlbb8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
 (Jana PROCHÁZKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9elz45// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
 (Vendula SOBOTKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//bho356// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

Nové pokrmy pro laktoovovegetariány
 (Jana VAŇKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0x1cm7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic