Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vady syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vady sýrů
(Klára Tobolková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yzuzic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
(Marek Mazal)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m3vsff// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů
(Kateřina Říhová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nm1ypw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie sýrů ošetřených bioaktivními látkami za účelem prodloužení jejich trvanlivosti
(Barbora Nedělová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1x8f8j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
(Kristýna Chybová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biologické změny při zrání plísňových sýrů
(Martin CHOCHOLÁČ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//na4ii9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma