Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vady syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vady sýrů
 (Klára Tobolková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yzuzic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
 (Marek Mazal)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m3vsff// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů
 (Kateřina Říhová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nm1ypw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie sýrů ošetřených bioaktivními látkami za účelem prodloužení jejich trvanlivosti
 (Barbora Nedělová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1x8f8j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická rizika u farmářských sýrů vyráběných z kozího mléka
 (Kristýna Chybová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vi22pe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biologické změny při zrání plísňových sýrů
 (Martin CHOCHOLÁČ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//na4ii9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
 (Karel STANĚK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma