Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vakuove balene maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
 (Adéla Hoferková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
 (Petra Skýpalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1c8xnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
 (Kristýna Zemánková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Psychrotrofní mikroorganismy jako původci kažení masa a masných výrobků
 (Marie Hermanová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dxifjs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
 (Dagmar KUBECOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vq4fzu// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa
 (Dita KOURKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6r5k12// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
 (Lucie TOTHOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma