Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vakuove balene masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
(Kamila Otipková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita masa v průběhu zrání
(Adéla Hoferková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vgch8g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
(Petra Skýpalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1c8xnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
(Kristýna Zemánková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Psychrotrofní mikroorganismy jako původci kažení masa a masných výrobků
(Marie Hermanová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dxifjs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
(Dagmar KUBECOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vq4fzu// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vliv obalů na mikrobiální stav výsekového masa
(Dita KOURKOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6r5k12// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Lucie TOTHOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma