Theses on the same topic (having an identical keyword):
vegetarianKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně
(Markéta Špačková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13121/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Informovanost vegetariánů o deficitu konkrétních nutričních látek ve vegetariánské stravě a jejich kompenzaci
(Markéta VORLÍČKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1u9qkc// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Stravovací zvyklosti a přísun živin u vegetariánů
(Adéla FILIPOVIČOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//u730k2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Přístup veganů a vegetariánu k jedlému hmyzu jako biopotravině budoucnosti
(Eliška Růžková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ilixii// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic
Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
(Denisa ŠUMSKÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//cs8p73// | Tělesná výchova a sport / Rekreologie | Theses on a related topic
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Přísun živin u vegetariánů
(Adéla STRAŠÁKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j33ynk// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
(Dominika Hájková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Návrh marketingového mixu vegetariánského bistra
(Jiří Nepraš)2020, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/139686 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
(Michaela Štěpánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic