Theses on the same topic (having an identical keyword):

vegetarian

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně
 (Markéta Špačková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13121/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Informovanost vegetariánů o deficitu konkrétních nutričních látek ve vegetariánské stravě a jejich kompenzaci
 (Markéta VORLÍČKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1u9qkc// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Stravovací zvyklosti a přísun živin u vegetariánů
 (Adéla FILIPOVIČOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//u730k2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Přístup veganů a vegetariánu k jedlému hmyzu jako biopotravině budoucnosti
 (Eliška Růžková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ilixii// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic

Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
 (Denisa ŠUMSKÁ)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//cs8p73// | Tělesná výchova a sport / Rekreologie | Theses on a related topic

Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Přísun živin u vegetariánů
 (Adéla STRAŠÁKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j33ynk// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
 (Dominika Hájková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Návrh marketingového mixu vegetariánského bistra
 (Jiří Nepraš)

2020, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/139686 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic

Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
 (Michaela Štěpánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)