Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
velbloudi mlekoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Velbloudi jejich chov a využití
(Michaela Burgerová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fvi48i// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Divocí velbloudi Austrálie a jejich význam pro vědu
(Adéla Paříková)2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//omxv8w// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Růst bakterií mléčného kvašení ve velbloudím mléce
(Eliška Krajáková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g7iu6v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
(Barbora Melicharová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení bílkovin mléka na jeho alergenní vlastnosti
(Alena Nevrzalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3ttq7h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Zastoupení a možnosti ovlivnění obsahu problematických složek v mléce přežvýkavců
(Adéla Zelenková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zbblqf// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
(Lenka Petrová)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
The Characteristics of Basic Food Names in Kazakh, Turkish, Russian and Czech
(Alikhan Ramazanov)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nowhh/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma