Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

venison

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Theses on a related topic

Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
 (Marie Henrychová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h3zyih// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Analýza prodeje zvěřiny a jejího zhodnocení na ŠLP Křtiny
 (David Šmarda)

2017, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7fmtyn// | Lesní inženýrství / | Theses on a related topic

Vliv umístění zásahu na následnou kvalitu zvěřiny vybraných druhů spárkaté zvěře
 (Martin Sehnoutek)

2022, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//756x4x// | Lesnictví / Provoz a řízení myslivosti | Theses on a related topic

Zvěřina jako surovina pro výrobu masných výrobků
 (Jana Greplová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jwf0ud// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vedlejší produkty ze zpracování zvěřiny jako netradiční zdroj kolagenu
 (Jakub Dvořák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7fmd8// | Inženýrství polymerů / - | Theses on a related topic

Vedlejší produkty ze zpracování zvěřiny jako netradiční zdroj kolagenu
 (Jakub Dvořák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7fmd8// | Inženýrství polymerů / - | Theses on a related topic

Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
 (David Sanitrák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0c85md// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Technologie prvotního zpracování zvěřiny
 (Martin Vodseďálek)

2022, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zdis7y// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Theses on a related topic

Znaky čerstvosti zvěřiny
 (Kateřina Nerušilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ofvyqv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)