Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

venison

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Stanovení obsahu cholesterolu ve zvěřině divokých prasat
 (Antonín Rychlík)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//540yrz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití zvěřiny v masné výrobě
 (Monika Fraňková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2796ff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
 (Kristýna VALČÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0gwfiu// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analytické metody stanovení a zastoupení těžkých kovů ve zvěřině
 (Lada Lukšíčková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rx2j3m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
 (Tomáš PICH)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8to4ks// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Řešení obsahové stránky výuky praktického vyučování oboru kuchař-číšník
 (Michaela Bednaříková)

2015, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fxz4a/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Myslivost a gastronomie
 (Tomáš Nováček)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mqc5k/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)