Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
venisonKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení obsahu cholesterolu ve zvěřině divokých prasat
(Antonín Rychlík)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//540yrz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití zvěřiny v masné výrobě
(Monika Fraňková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2796ff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
(Klára Mikulíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
(Kristýna VALČÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0gwfiu// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analytické metody stanovení a zastoupení těžkých kovů ve zvěřině
(Lada Lukšíčková)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rx2j3m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
(Tomáš PICH)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8to4ks// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Řešení obsahové stránky výuky praktického vyučování oboru kuchař-číšník
(Michaela Bednaříková)2015, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fxz4a/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Myslivost a gastronomie
(Tomáš Nováček)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mqc5k/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma