Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vine (vitis vinifera)Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Archeobotanické zbytky hroznového vína (vitis vinifera) z archeologických kontextů Starého světa
(Eliška Ptáčková)2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x1jxq/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma
Význam závlahy po výsadbě u révy vinné (Vitis vinifera)
(Tomáš Pejřimovský)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m1jj9a// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace vybraných proteinů révy vinné (Vitis vinifera)
(Simona RAKOTONAINA)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//caza20// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Nové metody výroby sazenic révy vinné (Vitis vinifera)
(Radim ZUKAL)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//99ri3q// | Zemědělství / Zemědělská technika, obchod, servis a služby | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky v semenech vinné révy (Vitis vinifera L.)
(Marie Kozáková)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xrpnkf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných parametrů kvality hroznů révy vinné (Vitis vinifera L.)
(Marie Kozáková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b4cyxc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zastoupení biologicky aktivních látek v semenech révy vinné (Vitis vinifera L.)
(Štěpánka Horníčková)2015, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wnf7db// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
(Katarína Anetová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma