Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vinifikaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
(Filip Nagy)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//04pqtr// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu glutathionu během vinifikace.
(Aneta Jarůšková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8x3g0k// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Možnosti vinifikace fortifikovaného vína
(Martin Hanúsek)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s1slfh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
(Aneta Ehrenbergerová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
(Petr Hloušek)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z1id6v// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
(Ľubomíra Hornáková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0pf3zu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu SO\dindex{2} ve víně biologickou cestou
(Katarína Anetová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jc4wpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změna obsahu resveratrolu při výrobě vína
(Vanda Zindrová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kx16e7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Biodynamika ve vinařství
(Albert Vyoral)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nqu53c// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
The art of the kvevri wine production
(Vlastimil Nešetřil)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//437h4z// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma