Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vino cerveneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Víno jako účinná prevence a lék vůči srdečním chorobám
(Anna Brzobohatá)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kmyv1n// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výrobní linky na přípravu červeného vína
(Adam Sklenička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//efla8k// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry červených vín
(Filip Nevěděl)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5a1ptq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Studium geografické autenticity moravských červených vín
(Karolína Bidmonová)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8v0wh2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvasinka Metschnikowia - nový přístup ke kvašení u červených vín
(Martina Kuthanová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fk5198// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma