Theses on the same topic (having an identical keyword):

viskoelasticke vlastnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Viskoelastické vlastnosti hydrogelových systémů v závislosti na relativní vlhkosti
 (Ludmila Kouřilová)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//3oknmd// | Chemie a chemické technologie / | Theses on a related topic

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Viskoelastické vlastnosti hydrogelových materiálů studované na mikro/makro úrovni
 (Klára Obrusníková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//f5auby// | Chemie pro medicínské aplikace / | Theses on a related topic

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
 (Lenka Tatarková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
 (Gabriela Přívarová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5m5rz0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
 (Denisa Záblacká)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Kováčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
 (Zuzana Váchová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)