Theses on the same topic (having an identical keyword):
viskoelasticke vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Viskoelastické vlastnosti hydrogelových systémů v závislosti na relativní vlhkosti
(Ludmila Kouřilová)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//3oknmd// | Chemie a chemické technologie / | Theses on a related topic
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Viskoelastické vlastnosti hydrogelových materiálů studované na mikro/makro úrovni
(Klára Obrusníková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//f5auby// | Chemie pro medicínské aplikace / | Theses on a related topic
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
(Lenka Tatarková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Vliv teploty a doby skladování na viskoelastické vlastnosti vybraných smetan do kávy
(Gabriela Přívarová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5m5rz0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
(Denisa Záblacká)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
(Zuzana Váchová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic