Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vitamin b2Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza vitaminů B2 a B6 v potravinách
(Lucie Králíčková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dgip2q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vitaminů skupiny B v jedlém hmyzu
(Jaroslava Bednářová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//myuv86// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vitaminů skupiny B u vybraných druhů klíčků
(Anna Švecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ct37ok// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
(Hana TUREČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m97xds// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných vitaminů skupiny B v mléce metodou HPLC
(Jaroslav Valenta)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2sc2tk// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminů skupiny B v obilovinách s barevným zrnem
(Denisa Tocháčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xy2yox// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Izotachoforetické stanovení vitaminů skupiny B kationtového charakteru
(Michaela Frühbauerová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6szbvh// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu B2 v produktech živočišného původu
(Magda HÁBOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p0uav7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma