Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vitamin c content

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
 (Barbora Kadavá)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování ovoce na obsah vitamínu C v produktech z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
 (Aneta Štěpánová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4wk8us// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Zjištění obsahu vitamínu C ve vybraném rostlinném materiálu, porovnání vlivů různých úprav na jeho obsah
 (Lucie Kotlandová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//m85nbc// | Přírodopis se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání se sdruženým studiem programu Zeměpis se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Nováková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C ve vybraných plodinách čeledi Solanaceae vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Novotná)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zaudad// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Obsah vitamínu C v bramborách při technologických operacích
 (Pavlína Matoušková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uc1tzb// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu vitamínu C v jahodách
 (Hana Gabrielová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1bwrjq// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na obsah vitaminu C v doplňcích stravy
 (Stefanie Preislerová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zgaayz// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
 (Markéta Kubecová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)