Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti testu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vyhodnotenie klinických a analytických vlastnosti nového diagnostického testu pre stanovenie stimulujúcich protilátok proti TSH receptoru
 (Radka Vaňušaníková)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xlkcf/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Validizační studie Testu orientace čar
 (Lenka Ošlejšková)

2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yzk7n/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj Testu předpokladů kritického myšlení a jeho pilotní ověření
 (David Vašek)

2016, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ah5y2/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Validizační studie Bostonského testu pojmenování
 (Nela Zemanová)

2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yi63w/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
 (Petr Majar)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
 (Vít Kundera)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
 (Kamila Mayerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)