Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti mlekaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
(Aneta Špínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv mastitid na složení, kvalitu, bezpečnost a technologické vlastnosti mléka
(Vladimír Gajdůšek)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//73kr8i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv počtu somatických buněk na vybrané technologické vlastnosti mléka dojnic holštýnského skotu
(Pavlína Poláčková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wvafsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
(Jiří Štěpánek)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xi4kgq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
(Štěpán Marhons)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Pěnotvorné vlastnosti mléka
(Pavla Křečková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hv5p89// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
(Andrea Justová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční vlastnosti vybraných nebovinních mlék
(Kateřina Rozhonová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8dv4mr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
(Ondřej Polák)2015, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bj9ue1// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma