Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
(Lukáš Fajmon)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//me505t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
(Vojtěch Vlk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv iontového složení varní vody na vlastnosti piva
(Anna Bernatová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3x60pv// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva
(Jana Polakova)2018, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//y6g034// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
(Petra Machalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použití netradičních surovin na kvalitu piva
(Barbora Češpivová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//83gqhs// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití membránové filtrace při filtraci piva
(Martin Dolejš)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s5dvfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Adhezní vlastnosti anaerobních kontaminantů piva mikrobiálního původu
(Milan Bittner)2017, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1ir31x// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
(Mária Dudová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/87487 | Management / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti piva
(Hana Nožičková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//796dnc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma