Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti podiluKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
VLIV KLIMATICKÉHO STÁRNUTÍ NA VLASTNOSTI PP VÝSTŘIKŮ S PODÍLEM RECYKLÁTU
(Jan Krams)2017, Diplomová práce, Fakulta strojní / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//af9236// | Strojní inženýrství / Strojírenská technologie a materiály | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
(Alena Doležalová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
(Patrik ŘÍHA)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
(Patrik ŘÍHA)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu recyklátu na vlastnosti dílů z PA
(Andrea JAROŠOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a196t5// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a dovednosti manažerů
(Andrea HLADÍLKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hfyy5z// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
(Klára Kubečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp864u// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
(Kateřina Jelínková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
(Jana Mrázková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmvk7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristické vlastnosti lídrů na různých úrovních řízení
(Roman Jemelka)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/mnbe3/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma