Theses on the same topic (having an identical keyword):
vlastnosti potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
(Michaela Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv globalizované produkce potravin na chuťové preference spotřebitele
(Martin Kulich)2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/f1ikq/ | Marketingová komunikace / | Theses on a related topic
Antioxidační vlastnosti potravin
(Ivana Beránková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//87l7bq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
(Anna Cecoi)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti tavených syrov
(Michaela Kardošová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
(Anna Svojanovská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Studium reologických a termických vlastností potravin
(Tomáš Valenta)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nojz7i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
(Pavla JANEČKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//engr9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.
(Huy Tuan Nguyen)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bidgb0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic