Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv globalizované produkce potravin na chuťové preference spotřebitele
 (Martin Kulich)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/f1ikq/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti potravin
 (Ivana Beránková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//87l7bq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
 (Anna Cecoi)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených syrov
 (Michaela Kardošová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
 (Anna Svojanovská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium reologických a termických vlastností potravin
 (Tomáš Valenta)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nojz7i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
 (Pavla JANEČKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//engr9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.
 (Huy Tuan Nguyen)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bidgb0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)