Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

vlastnosti syra

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
 (Anna Vincová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hl2gwp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
 (Jana Jašková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
 (Jaroslav Samec)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Antioxidační vlastnosti sýrů
 (Martin Sýkora)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ecpxs5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
 (Kristýna Šantová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti tavených syrov
 (Michaela Kardošová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)