Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti testu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Vyhodnotenie klinických a analytických vlastnosti nového diagnostického testu pre stanovenie stimulujúcich protilátok proti TSH receptoru
 (Radka Vaňušaníková)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xlkcf/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Položková analýza testu vizuální diferenciace
 (Štěpán Voříšek)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prst5/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj Testu předpokladů kritického myšlení a jeho pilotní ověření
 (David Vašek)

2016, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ah5y2/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Validizační studie Bostonského testu pojmenování
 (Nela Zemanová)

2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yi63w/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
 (Jana Králová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
 (Vít Kundera)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)