Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti testuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnotenie klinických a analytických vlastnosti nového diagnostického testu pre stanovenie stimulujúcich protilátok proti TSH receptoru
(Radka Vaňušaníková)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xlkcf/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Položková analýza testu vizuální diferenciace
(Štěpán Voříšek)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prst5/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Validační studie Bentonova testu orientace čar na populaci českých seniorů a osob s mírnou kognitivní poruchou
(Jan Farkaš)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wnf86/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj Testu předpokladů kritického myšlení a jeho pilotní ověření
(David Vašek)2016, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ah5y2/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Validizační studie Bostonského testu pojmenování
(Nela Zemanová)2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yi63w/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
(Vít Kundera)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma