Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti textur

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv textury briket z biomasy na jejich mechanické vlastnosti
 (Iva Černá)

2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s1tci3// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma

Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
 (Kateřina Ďuricová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
 (Kateřina Cahelová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv rozdílných biocharů na vybrané hydrofyzikální vlastnosti písčitohlinité půdy
 (Michaela Falcová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3v61o8// | Krajinářství / Vodní hospodářství | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení rozdílného využití půdy na její hydrologické vlastnosti
 (Jan Vacek)

2023, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qohlic// | Regionální environmentální správa / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Ivana NEHODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Evoluční strategie v biomineralizaci schránek zástupců kmene Mollusca: Mikromechanické vlastnosti schránek a jejich vztah k prostředí
 (Iva Hrabánková)

2015, Disertační práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c26vqw// | Inženýrská ekologie / Aplikovaná a krajinná ekologie | Práce na příbuzné téma

Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
 (Zuzana Bytešníková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)