Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti texturKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Popisovače textur při práci s biomedicínskými daty
(Jana Matějková)2010, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wws3f/ | Informatika / Počítačová grafika a zpracování obrazu | Práce na příbuzné téma
Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
(Veronika Halamková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Pavla Šubertová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti mražených krémů
(Hana KADLECOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pjdq3v// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
(Martin Bradáč)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x6uzkp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti hovězího masa
(Edelina Memedliaeva)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mechanické vlastnosti olív ako faktor ovplyvňujúci ich akosť
(Klaudia Dudášová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//urow6g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mechanické vlastnosti bobulí révy vinné a metody jejich stanovení
(Aneta Fendrychová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xm5jtu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma