Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti textur

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Popisovače textur při práci s biomedicínskými daty
 (Jana Matějková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wws3f/ | Informatika / Počítačová grafika a zpracování obrazu | Práce na příbuzné téma

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti mražených krémů
 (Hana KADLECOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pjdq3v// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
 (Martin Bradáč)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x6uzkp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti hovězího masa
 (Edelina Memedliaeva)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti olív ako faktor ovplyvňujúci ich akosť
 (Klaudia Dudášová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//urow6g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti bobulí révy vinné a metody jejich stanovení
 (Aneta Fendrychová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xm5jtu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Milan Sýkora)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)