Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti vyluhuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
(Karolína Mašková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných půdních kondicionérů na mikrobiologické vlastnosti půd a kompostů
(Šárka Laštovičková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8o4dxj// | Technologie odpadů / Technologie zpracování a využití odpadů | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické vlastnosti půdy po aplikaci přípravků N-Lock, Dithane a Polyversum
(Klára Stejskalová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dwmks0// | Technologie odpadů / Technologie zpracování a využití odpadů | Práce na příbuzné téma
Acidobazické vlastnosti půdních roztoků pod listnatým porostem (Moravský kras)
(Lenka Márová)2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/elbrx/ | Geologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti sorpce barviva p-fenylendiaminu na jílový minerál montmorillonitového typu a jeho ekotoxikologické vlastnosti
(Hana Gebauerová)2012, Bakalářská práce, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/94775 | Procesní inženýrství / Chemické a fyzikální metody zkoušení materiálu | Práce na příbuzné téma
Použití vermikompostu k přípravě výluhů
(Marcel Havrda)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4mg1az// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma