Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vliv soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Příjem soli u pětiletých dětí a vliv soli na jejich krevní tlak
 (Veronika NOVÁKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//js7a9x// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv soli na obezitu dětí
 (Anna KOŠAŘOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//14w9rx// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vliv solí na hydrolytickou stabilitu biopolymerních nosičů s antibakteriálními látkami
 (Martina Tertinská)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//yy5dcv// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv koncentrace solí na agregaci methylenové modře zamrazením vodných roztoků
 (Lukáš Veselý)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sby4y/ | Chemie / Fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
 (Sandra Adamusová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov
 (Lucia Balleková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zt266i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)