Theses on the same topic (having an identical keyword):
vodni potravinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Problém podvýživy a potraviny z vodních zdrojů
(Tereza Polzová)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7bjh2v// | Ekonomika a management / Evropská agrární diplomacie | Theses on a related topic
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
(Anna Cecoi)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Xerofilní plísně jako původci kažení potravin s vysokým obsahem jednoduchých sacharidů a nízkou vodní aktivitou
(Romana Gottvaldová)2008, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ktq7m/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Theses on a related topic
Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
(Petra Suchánková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Umělá barviva v potravinách a jejich dopad na zdraví člověka.
(Justýna Kučerová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mwrtv9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv proměnlivé teploty na aktivitu vody a potravin
(Stanislava Lopatová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9oia10// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic