Theses on the same topic (having an identical keyword):
volatile substancesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
(Morine Akuro Ndah)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izuu58// | Agri-food Systems and Rural Development / | Theses on a related topic
Monitoring of volatile substances in the coffee
(Sabina Kožichová)2018, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//v0ybqs// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic
Monitoring of volatile substances in the meat
(Many Eath)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Theses on a related topic
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití hydrodestilace a parní destilace při extrakci těkavých látek z rostlinného materiálu
(Kristýna Řebíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//n0c2f1// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Kristýna Maturová)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//d5epol// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Mariana Hanková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//oh286e// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Těkavé látky uvolňované z cibule
(Martina Machová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cdbu7h// | Chemie / Analytická chemie | Theses on a related topic
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Eva Scholze)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qfmvpd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
(Eva Scholze)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qfmvpd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic