Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyhody a rizika geneticky modifikovanych potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Geneticky modifikované potraviny a jejich potenciál, rizika a etika
 (Miroslava Ševčíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0gljc0// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
 (Tatiana Korobkova)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám
 (Štěpánka KRÝZOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s2gmy6// | Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Aktuální situace v pěstování geneticky modifikovaných odrůd polních plodin ve světě
 (Kateřina Halenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jmttl7// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma