Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyhody a rizika geneticky modifikovanych potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Geneticky modifikované potraviny a jejich potenciál, rizika a etika
(Miroslava Ševčíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0gljc0// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
(Tatiana Korobkova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám
(Štěpánka KRÝZOVÁ)2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s2gmy6// | Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Aktuální situace v pěstování geneticky modifikovaných odrůd polních plodin ve světě
(Kateřina Halenková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jmttl7// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma