Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vykrveni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (Michal KUBÍK)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//28m8n9// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
 (Iva Jiříková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sdqlaj// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Interakce selenu a vitamínu E v organismu laboratorního potkana (Rattus norvegicus)
 (Michaela Brzoňová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qcx1ux// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
 (Zuzana Paráková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality králičího masa v závislosti na době a kvalitě krmení
 (Marek Hrudka)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pq3nsk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a zpracování klokaního masa
 (Veronika Kouřilová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
 (Veronika Němcová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
 (Ondřej Hrabal)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh postmortální změn v mase
 (Michaela Seilerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//slfgg2// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma