Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vykrveniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
(Michal KUBÍK)2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//28m8n9// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
(Iva Jiříková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sdqlaj// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Interakce selenu a vitamínu E v organismu laboratorního potkana (Rattus norvegicus)
(Michaela Brzoňová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qcx1ux// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality králičího masa v závislosti na době a kvalitě krmení
(Marek Hrudka)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pq3nsk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
(Veronika Kouřilová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
(Veronika Němcová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
(Ondřej Hrabal)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh postmortální změn v mase
(Michaela Seilerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//slfgg2// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma