Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyroba syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
 (Kateřina Grycová)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Výroba sýrů typu Moravský bochník
 (Zuzana Štachová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//claabv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
 (Kateřina Slintáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mlékárenská výroba očima studenta chemie
 (Aneta LÁVIČKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//bmsujj// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Mlékárenská výroba očima studenta chemie
 (Aneta LÁVIČKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//m3sx0v// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Výroba a charakterizace sýrů s přídavkem rostlinného extraktu
 (Štefan Kučerka)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bmt1w5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
 (Vendula Veselá)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7uu0j2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
 (Vendula Veselá)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7uu0j2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
 (Jakub KOŘÁN)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)