Theses on the same topic (having an identical keyword):

vyroba cervenych vin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Spektrofotometrická a koloristická charakterizace barevnosti vín z oblasti Bzenec
 (Tereza Hůsková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a90bj5// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
 (Tomáš JUŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku
 (Ivana Pospíšilová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sxjkmx// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Výrobní linky na přípravu červeného vína
 (Adam Sklenička)

2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//efla8k// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Theses on a related topic

Odrůdy vín pěstovaných na Slovácku a jejich oblíbenost mezi spotřebiteli
 (Lenka ZÁLEŠÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ftl1qf// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
 (Olga Novotná Křížková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xm5ac4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Modelový postup výroby červeného a růžového vína
 (Kateřina MIZERÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
 (Jana Hupková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
 (Monika Dvořáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3bc2vy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)