Theses on the same topic (having an identical keyword):
vyroba cervenych vinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Spektrofotometrická a koloristická charakterizace barevnosti vín z oblasti Bzenec
(Tereza Hůsková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a90bj5// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
(Tomáš JUŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku
(Ivana Pospíšilová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sxjkmx// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Výrobní linky na přípravu červeného vína
(Adam Sklenička)2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//efla8k// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Theses on a related topic
Odrůdy vín pěstovaných na Slovácku a jejich oblíbenost mezi spotřebiteli
(Lenka ZÁLEŠÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ftl1qf// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
(Olga Novotná Křížková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xm5ac4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Modelový postup výroby červeného a růžového vína
(Kateřina MIZERÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
(Jana Hupková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
(Monika Dvořáková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3bc2vy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic