Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyroba cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Kvalita čokolády různého geografického původu
 (Anna Morávková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mt0zqn// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
 (Jiří Kratochvil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p0hprm// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Výroba čokoládových cukrovinek a faktory ovlivňující jejich udržitelnost.
 (Jena Jurková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9evxh2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
 (Petra ŠINÁKLOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
 (Ivana Vojtíšková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Význam čokolády z gastronomického hlediska
 (Daniela Hilková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ieig7n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
 (Alžběta Klůzová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wv3taq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Marek OLŠANSKÝ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)