Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
(Alena BEŇADIKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba a vlastnosti čokoládových polev
(Petra HŘIBOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wvmm7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Netradiční využití čokolády
(Marcela WOLFOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mfjpj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
(Helena Žižková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wt6w2h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma