Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba medovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující kvalitu medoviny
(Karolína Vlčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wq82p8// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace medoviny vyráběné různými technologickými postupy
(David Kilian)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//2fcxd9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kvasinek a různých druhů medu při výrobě medoviny.
(Petr Michlovský)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjaa0y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Precizace technologie Hřebečské medoviny
(Veronika Bakrlíková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uzjm7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
MEDOVINA – VÝROBA A JEJÍ VYUŽITÍ.
(Adam Kostelný)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ijfcdh// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Medovina a současné možnosti její produkce
(Ondřej Vála)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ga2hfv// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
(Petr MRÁZ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu a sacharidů v medovinách pomocí separačních technik v kapalné fázi
(Kamila Moravcová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//donpie// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vybraných látek v medovinách
(Šárka Melicharová)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//g6raqb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie
(Dagmar Kalvachová)2009, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vbkxnx// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma