Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyroba peciva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
 (Jozef Damašek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na rozšíření výroby pečiva
 (Veronika Krejčí)

2018, Bakalářská práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/jswvx/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma

Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
 (Jozef Damašek)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w8137m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nákladovost domácí výroby pečiva
 (Magdaléna Tlustá)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ocnfs3// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma

Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
 (Monika Augustová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
 (Dominika Siudová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
 (Andrea Lisá)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
 (Jakub Prokop)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
 (Šárka Janečková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)