Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
(Magdalena Slimaříková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfet9m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
(Michaela Kurková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8lge6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu
(Božena VEČEŘOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9yngw2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka.
(Lenka NĚMCOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tztvsp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na vybraný předmět podnikání - výroba a prodej domácího pečiva
(Alice Mikulková)2015, Bakalářská práce, Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o. / Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.
• http://theses.cz/id/zoz5mo/ | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva
(Kamila Mayerová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r5tivl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
(Lenka UHLÍŘOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
(Šárka Kubová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma