Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyroba peciva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
 (Magdalena Slimaříková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pfet9m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
 (Michaela Kurková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8lge6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu
 (Božena VEČEŘOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9yngw2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka.
 (Lenka NĚMCOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tztvsp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na vybraný předmět podnikání - výroba a prodej domácího pečiva
 (Alice Mikulková)

2015, Bakalářská práce, Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o. / Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.

http://theses.cz/id/zoz5mo/ | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma

Modifikace postupů výroby běžného pšeničného pečiva
 (Kamila Mayerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r5tivl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
 (Lenka UHLÍŘOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ucndxm// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
 (Šárka Kubová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)