Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
(Jozef Damašek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na rozšíření výroby pečiva
(Veronika Krejčí)2018, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/jswvx/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
(Jozef Damašek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w8137m// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nákladovost domácí výroby pečiva
(Magdaléna Tlustá)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ocnfs3// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
(Monika Augustová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
(Dominika Siudová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
(Jakub Prokop)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
(Šárka Janečková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma