Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyroba syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
 (Jakub KOŘÁN)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
 (Jana Koudelková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
 (Anna MENŠÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
 (Petra VÁLKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k8yjae// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí
 (Helena BÁRTOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cm0lv0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Testování ochranných kultur při výrobě sýrů s cílem potlačit mikrobiální kontaminaci
 (Kateřina Valchářová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1yiqve// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby plísňových sýrů
 (Lukáš Navrátil)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
 (Dita HORNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//az4n9j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)