Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
(Jakub KOŘÁN)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
(Jana Koudelková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
(Anna MENŠÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ztlrpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
(Petra VÁLKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k8yjae// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí
(Helena BÁRTOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cm0lv0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Testování ochranných kultur při výrobě sýrů s cílem potlačit mikrobiální kontaminaci
(Kateřina Valchářová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1yiqve// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby plísňových sýrů
(Lukáš Navrátil)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Dita HORNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//az4n9j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma