Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyroba syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace plísňových sýrů
(Daniela Kovářová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fm92w7// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba sýrů typu Moravský bochník
(Zuzana Štachová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//claabv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
(Kateřina Slintáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mlékárenská výroba očima studenta chemie
(Aneta LÁVIČKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//bmsujj// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace sýrů s přídavkem rostlinného extraktu
(Štefan Kučerka)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bmt1w5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mlékárenská výroba očima studenta chemie
(Aneta LÁVIČKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//m3sx0v// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
(Vendula Veselá)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7uu0j2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba a charakterizace analogů čerstvých sýrů s přídavkem ořechových olejů
(Kristína Lovásová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//309f8g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
(Kateřina Slintáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma