Theses on the same topic (having an identical keyword):

vyrobci testovin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Analýza marketingové komunikace výrobce těstovin
 (Kateřina Rozbořilová)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/105925 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic

Proces získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Adriana - výrobce těstovin s.r.o.
 (Karolína Prokešová)

2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/91858 | Ekonomika a management / Management | Theses on a related topic

Vliv surovinového složení na jakost těstovin
 (Jana LOSOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ri26ya// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Nutriční význam a technologie výroby těstovin
 (Zlatuše HÝBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dxgyvo// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Theses on a related topic

Sdružování podniků jako nástroj zvyšování konkurenceschopnosti
 (Aleš Pala)

2015, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mtefj/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Strategická analýza konkrétního podniku
 (Petr Kolář)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sfj22/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic