Theses on the same topic (having an identical keyword):
vyrobky z lusteninKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
(Linda Pechmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Luštěniny a výrobky z luštěnin
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
(Kateřina Kubincová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Současné možnosti produkce bílkovinných koncentrátů z rostlinných zdrojů
(Helena KRISTINOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x94te1// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Theses on a related topic