Theses on the same topic (having an identical keyword):

vyrobky z lustenin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
 (Linda Pechmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Luštěniny a výrobky z luštěnin
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
 (Kateřina Kubincová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Současné možnosti produkce bílkovinných koncentrátů z rostlinných zdrojů
 (Helena KRISTINOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x94te1// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Theses on a related topic