Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyuziti potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
(Helena Ukropcová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l4tueg// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních olejů při výrobě potravin
(Jana Kalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41h2ic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
(Radim Zámečník)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
(Lucie Svobodová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h42bv6// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití bakteriofágů při výrobě potravin
(Kateryna Miasnikova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fek61c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
(Veronika Kudinova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
(Petra Karásková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8fr3xh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Sekundární metabolity ovlivňující kvalitu potravin
(Andrea Trnková)2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kf5a9/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
(Jitka HÁBOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bccxri// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
(Marek Reichstädter)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tcbwi9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma