Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vyuziti potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
 (Oksana KRAUS)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Práce na příbuzné téma

Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
 (Helena Ukropcová)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l4tueg// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních olejů při výrobě potravin
 (Jana Kalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//41h2ic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
 (Radim Zámečník)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
 (Petra Karásková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8fr3xh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
 (Lucie Svobodová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h42bv6// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Veronika Kudinova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití bakteriofágů při výrobě potravin
 (Kateryna Miasnikova)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fek61c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Emma-Josefina Klaisnerová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zvuv80// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium využití netermálního plazmatu pro dekontaminaci potravin
 (Lucie Dorazilová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dag21d// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)