Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vyuziti potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
(Oksana KRAUS)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Práce na příbuzné téma
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
(Helena Ukropcová)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l4tueg// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma
Využití netradičních olejů při výrobě potravin
(Jana Kalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41h2ic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
(Radim Zámečník)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
(Petra Karásková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8fr3xh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití extraktu konopí pro konzervaci potravin
(Lucie Svobodová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h42bv6// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
(Veronika Kudinova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití bakteriofágů při výrobě potravin
(Kateryna Miasnikova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fek61c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
(Emma-Josefina Klaisnerová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zvuv80// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium využití netermálního plazmatu pro dekontaminaci potravin
(Lucie Dorazilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dag21d// | Chemie / | Práce na příbuzné téma